Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών και ποδηλατάδα στις Καστανιές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανέων 
Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα ανασύρουμε τις αναμνήσεις μας από την παιδική μας ηλικία, παίζουμε παραδοσιακά παιχνίδια και παίρνουμε το ποδήλατό μας για μια όμορφη ανοιξιάτικη βόλτα από τις Καστανιές μέχρι τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Μεταλλικού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανέων σας προσκαλεί στην εκδήλωση αναβίωσης παραδοσιακών παιχνιδιών και στην ποδηλατική βόλτα που διοργανώνει τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, Δευτέρα 9 Απριλίου και ώρα 11:00 μπροστά στο κτήριο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Εκεί θα παίξουμε τσουβαλοδρομίες, αβγοδρομίες, θα αναμετρηθούμε στη δύναμη με το σχοινί ενώ θα δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γίνουν οι νέοι Survivors στην πίστα που έχουμε ετοιμάσει γι' αυτούς στο γήπεδο.

Η ένταση του παιχνιδιού θα χαλαρώσει με μια υπέροχη ποδηλατική βόλτα, με αφετηρία τον Πολιτιστικό Σύλλογο και κατάληξη τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Μεταλλικού, μια διαδρομή που με την επιστροφή στο σημείο εκκίνησης καλύπτει πέντε περίπου χιλιόμετρα.

Σκοπός της εκδήλωσής μας είναι να δείξουμε στα παιδιά μας ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ψυχαγωγίας, πιο ενεργητικοί, πιο χαρούμενοι εκτός από τον υπολογιστή που κλείνει τη νέα γενιά μέσα στο σπίτι.

Ελάτε να ξαναζήσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά και τη ζωντάνια των παιδικών μας χρόνων και αν είστε φίλοι της άθλησης, ή αν θέλετε να ξεμουδιάσετε, φέρτε μαζί σας και τα ποδήλατά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου