Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πολύκαστρο: Δείτε Video από την εκδήλωση “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”


Επιμέλεια Κειμένου - Ρεπορτάζ: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρίσκεται στον 5ο χρόνο της διαδρομής της στη χώρα μας. Όλα ξεκίνησαν όταν ως μέλος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της ­Ευρώπης και στο Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον Τερματισμό της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης η κ. Έλενα Ράπτη ανέλαβε το συντονισμό της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με κεντρικές ομιλήτριες, την βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ και συντονίστρια της εκστρατείας “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” Έλενα Ράπτη και την κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο και Ψυχοθεραπεύτρια, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" με συνδιοργανωτές το Δήμο Παιονίας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, τον Αθλητικό Σύλλογο Αλέξανδρος, μα και την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, την Δευτέρα 19/11 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, ενημερωτική εκδήλωση για την “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”.

Η κ. Ράπτη και η κ. Φρεγγίδου κλήθηκαν να μιλήσουν για το θέμα ως ειδικές και αρμόδιες διότι έχουν δαπανήσει πολλές ώρες και μελέτη πάνω στα ζητήματα αυτά. Και αυτό είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή. Ο κόσμος του Πολυκάστρου και του Κιλκίς αγκάλιασε την εκδήλωση με θέρμη. Ο σκοπός ήταν σημαντικός άλλωστε. Η ενημέρωση και η πληροφόρηση οδηγούν στην πρόληψη και η πρόληψη στην άμεση αντιμετώπιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.