Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τατίδης: "Εγώ τουλάχιστον έκανα κάτι"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ένα ακόμη τροχαίο στον δρόμο καρμανιόλα, έξοδο της πόλης προς Μεταλλικό, Πολύκαστρο. Όλοι γνωρίζουμε το θέμα και θα προσπαθήσουμε για άλλη μία φορά να δώσουμε λύση.

Με το έγγραφο που σας επισυνάπτω θα καταλάβετε πώς η λύση ήδη υπάρχει από 20-11-2017, υπάρχει έγκριση του αιτήματος, χρειάζεται όμως μελέτη και αξιολόγηση του αιτήματος από τον υπεύθυνο φορέα, αλλά κάποιοι την έχουν στα συρτάρια τους.

Σε έναν αγώνα που θα βγουν μπροστά πολλοί να διεκδικήσουν θέσεις στον Δήμο, Δήμαρχος, Σύμβουλοι στα Δημοτικά συμβούλια θα αριθμήσουν πάλι τα προβλήματα της πόλης και όλα δια μαγείας θα τα λύσουν μόλις αναλάβουν θέση εξουσίας στον Δήμο, ας αναρωτηθούν όμως μέχρι τώρα τι έκαναν;

Εγώ θα σας παραθέτω τις ενέργειες που έκανα, έφθασαν οι λύσεις μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο που έχω την δυνατότητα και από εκεί και πέρα είναι υποχρέωση άλλων να συνεχίσουν. Αν μου δοθεί η δύναμη να μπορώ να συνεχίσω κάθε θέμα μέχρι την τελική λύση να είστε σίγουροι θα το κάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.