Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Διάκριση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Χρήστος Βογιατζής 2018» που διοργάνωσε ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στη Λέσχη Αξιωματικών Γιαννιτσών και συμμετείχαν σε αυτούς 131 σκακιστές και σκακίστριες από 20 σκακιστικούς συλλόγους.

Σημαντικότερη διάκριση ήταν αυτή του Μπουφίδη Κωνσταντίνου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σκακιστών μας:

Κάτω των 14:Μπουφίδης Κωνσταντίνος 2ος

Κάτω των 12:Μαύρος Ιωάννης 10ος
Στανημερόπουλος Αριστογένης 11ος
Στρατηγούσης Παναγιώτης 21ος
Αθανασιάδου Βασιλική 25η

Κάτω των 10:Ξενίδης Αλέξανδρος 10ος
Γαλέας Βασίλειος 12ος
Κωφίδης Χρήστος Διονύσιος 14ος

Κάτω των 8:Κωφίδης Στυλιανός Βασίλειος 6ος

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς είναι ένα αθλητικό σωματείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2018 και συστεγάζεται με το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» στο Κιλκίς, στην οδό Σουρή 6. Η ιστοσελίδα του Σωματείου είναι www.chesskilkis.gr και υπεύθυνος τμημάτων ο Σπυρλιάδης Αχιλλέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.