Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Το χρυσό μετάλλιο στο Καζακστάν διεκδικεί ο δικός μας Σταύρος Σοαντζόγλου

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Ο Σταύρος Σοαντζόγλου απέδειξε ότι άξια κρατεί τον τίτλο του φαβορί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν στις 17 Νοεμβρίου 2018. 

Συγκεκριμένα ο Σ. Σοαντζόγλου αγωνίστηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τον αγώνα αυτόν, στο διεθνές πρωτάθλημα της Kyokushinkaikan Hellas την περασμένη Κυριακή στην Καβάλα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα ΕΦΕΟΖΖ και διοργανωτής ήταν ο Κωνσταντίνος Καρκάλης που είναι και τοπικός εκπρόσωπος της Kyokushinkaikan Hellas.

Συμμετείχαν αθλητές από Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερα δυνατή παρουσία από την Βουλγαρία με πολύ υψηλό επίπεδο μαχητών.

Η ομάδα του Kinesis αποτελούταν από 6 αθλητές τους:

-Τον Σταύρο Σοαντζόγλου που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών -70 κιλών κερδίζοντας με εγκατάλειψη των αντιπάλων του

-Τον Κωνσταντίνο Σοαντζόγλου που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων -70 κιλών κερδίζοντας με εγκατάλειψη των αντιπάλων του

-Την Ερμιόνη Μιλεούνη που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων – 45 κιλών χάνοντας άδικα στον τελικό ενώ είχε φανερή υπεροχή έναντι στην αντίπαλο της από την Βουλγαρία από λάθος των διαιτητών

-Τον Άγγελο Πιλιτσόπουλο που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων -45 κιλών

-Τον Αλκιβιάδη Παυλίδη που αγωνίστηκε στην κατηγορία παίδων -50 κιλών χωρίς να αποφέρει νίκη

-Την Ειρήνη Κασαπίδου αγωνιστικέ στην κατηγορία κορασίδων -60 κιλών χωρίς να αποφέρει νίκη

Την αποστολή συνόδευε ο εκπαιδευτής του Kinesis Αντώνης Γιαννακίδης που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.