Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

H «ΓΕΝΕΣΙΣ» πάει…Κιλκίς

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” 
Μία δράση ενημέρωσης στα πλαίσια του Οκτώβρη που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού πρόκειται να γίνει το Σάββατο 6 Οκτώβρη 2018 στο Κιλκίς, από τις 10.00-13.00 με δωρεάν ψηλάφηση και ενημερωτικά φυλλάδια στην Πλατεία Ειρήνης και κατόπιν στις 13.00-14.00 με ομιλία του χειρουργού γιατρού Γιώργου Συμπιλίδη στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς. 

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του επί έξι συνεχόμενα έτη Προέδρου της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» Γιώργου Φραγγίδη, γνωστού γυναικολόγου γιατρού, που δείχνει την ευαισθησία του τόσο για τις γυναίκες όσο και για τον τόπο του.
Δύο γιατροί – χειρουργοί μαστού, κιλκισιώτικης καταγωγής, ο Γιώργος Συμπιλίδης και η Σοφία Τριανταφυλλίδου μαζί με τον Δημήτρη Ζούζουλα και την Νικόλ Μασουρίδη θα εξετάζουν κλινικά (ψηλάφηση) από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 στην Πλατεία Ειρήνης και αμέσως μετά από τις 13.00 μέχρι τις 14.00 θα ακολουθήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς ομιλία από τον γιατρό Γιώργο Συμπιλίδη.

Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Κιλκίς συμμετέχοντας στην ενημέρωση αυτή καλούν τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες να ενημερωθούν για τον Καρκίνο του Μαστού, γιατί όπως είναι γνωστό σε όλους η ΠΡΟΛΗΨΗ σώζει...ΖΩΕΣ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς ο οποίος υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για το όφελος των κιλκισιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.