Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ψηλάφηση, Μαστογραφία, Υπέρηχος Μαστών: Τα δώρα για κάθε γυναίκα τον Οκτώβριο

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” 
Τα δώρα που κάθε γυναίκα οφείλει να κάνει στον εαυτό της το μήνα του Οκτώβρη. Είναι γνωστό ότι ο Οκτώβρης καθιερώθηκε παγκοσμίως ως μήνας κατά του καρκίνου του μαστού, κατά την διάρκεια του οποίου διοργανώνονται εκδηλώσεις όσον αφορά στην πρόληψη.

Φωταγωγήσεις κεντρικών κτιρίων όπως Νοσοκομείων, Δημαρχείων, Κέντρων Πολιτισμού κ.α. γίνονται σε διάφορες πόλεις και τα ροζ φιογκάκια διακοσμούν τις αφίσες και τα πέτα στα σακάκια γυναικών αλλά και ανδρών, για να υπενθυμίζουν σε όλους τις προληπτικές εξετάσεις. Φυλλάδια με αναλυτικές οδηγίες ενημερώνουν για τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνεται η ψηλάφηση.

Στόχος όλων αυτών είναι η πρόληψη, την οποία κάθε υπεύθυνη γυναίκα θα πρέπει να χαρίζει στον εαυτό της, προσφέροντας σε αυτόν κάθε χρόνο τούτο το δώρο τής ζωής.

Τη φετινή χρονιά ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” συμμετέχει στην ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού που θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτώβρη 2018 στο Κιλκίς από την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ και καλεί τις γυναίκες να προσέλθουν για προληπτικό έλεγχο ψηλάφησης που θα γίνει κατά τις ώρες 10.00-13.00 από την ομάδα του χειρουργού γιατρού Γιώργου Συμπιλίδη καθώς και να ενημερωθούν με φυλλάδια που θα διανέμονται στην Πλατεία Ειρήνης. Κατόπιν θα ακολουθήσει από τον Γιώργο Συμπιλίδη ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (ώρα 13.00’) με θέμα την πρόληψη και την θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού.

Ας μην αμελούμε και ας μην διστάζουμε γιατί… η ΠΡΟΛΗΨΗ σώζει ΖΩΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.