Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (2/10/2018)

Δελτίου τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην πρεμιέρα του Α΄ Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο το Νέστο Χρυσούπολης. 

Σε ένα ματς μοιρασμένο για τις δυο ομάδες με τον Αλέξανδρο να έχει την υπεροχή των κινήσεων αλλά με φάσεις για γκολ και για τις δυο ομάδες και τους δυο Τερματοφύλακες να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα. Ο Αλέξανδρος απείλησε πρώτος στο 4Ο λεπτό όταν σε επίθεση με αξιώσεις πήρε κόρνερ.

Στην εκτέλεση αυτού η μπάλα αποκρούστηκε με το χέρι από αμυντικό του Νέστου αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών αφού πιθανό να το θεώρησε ακούσιο. Στο 42’ ο Αθανασίου είπε το πρώτο στοπ με ωραία απόκρουση σε σουτ των φιλοξενούμενων. 

Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Αλέξανδρος είχε την υπεροχή αλλά φλυαρούσε στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη ο Νέστος πήρε λίγο παραπάνω την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο Αλέξανδρος ήταν πιο επικίνδυνος με κορυφαία στιγμή την διπλή χαμένη ευκαιρία του Τσολακίδη στο 50’ αλλά και του Κώτσια που δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 54’. 

Στη μεγαλύτερη στιγμή του Νέστου ο Αθανασίου έκανε την διπλή απόκρουση του αγώνα στο 88’, μια σε εκτέλεση απευθείας κόρνερ και απόκρουση σε σουτ από το ριμπάουντ. 

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γεωργιάδη στο 15’ ενώ Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν για τον Αλέξανδρο οι Παπαδόπουλος Κ., Προβατίδης, Κώτσιας και Τσολακίδης. 

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στην Γουμένισσα με το Πάικο για το θεσμό του κυπέλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Γεωργιάδης (15’ Παπαδόπουλος Κ. )(83’ Σαβελίδης),Κώτσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Φουρτζίου(68’ Αηδονίδης), Τσολακίδης, Τζεβελέκης (87’ Αγαθαγγελίδης ), Προβατίδης , Βασιλειάδης.

Αθλητισμός για όλους στον Αλέξανδρο στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Άθλησης
Μία όμορφη Αθλητική γιορτή, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας αλλά και οι γονείς τους. 

Αυτοί… θυμήθηκαν τα παλιά, έπαιξαν, διασκέδασαν και αθλήθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας. Κάποιοι με περισσότερο ταλέντο, κάποιοι με λιγότερο και έχοντας κάποια… κιλάκια παραπάνω, αλλά όλοι με διάθεση για παιχνίδι, ποδόσφαιρο και άθληση. Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί το εσωτερικό τουρνουά των παιδιών της Ακαδημίας, ενώ η εκδήλωση έληξε με παιχνίδι γονέων και παιδιών, σε έναν αγώνα που έφτασε στην διαδικασία των πέναλτι … 

Νικητής ασφαλώς υπήρξε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια διεξήχθησαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Άθλησης, που από κοινού διοργάνωσαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς και το Δίκτυο Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Νίκη για τις Ελπίδες

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Β΄ Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς, επικράτησε του Ερμή Τερπύλου με σκορ 5-1. Από την αρχή του παιχνιδιού η νεανική ομάδα της πόλης προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της κάτι που κατάφερε στο τελευταίο ημίωρο. 

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς ουσία, όμως αφού η αντίπαλη ομάδα αντιδρούσε όπως έπρεπε και δυσκόλευε την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών. Μετά από πολλές προσπάθειες αρκετά χαμένα τετ-α-τετ και δυο δοκάρια η ομάδα των Ελπίδων σημείωσε 5 τέρματα.

Το 1-0 στο 32’ από τον Χ. Παπαδόπουλο όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε στην αντίπαλη εστία. Το 2-0 στο 41’ από τον δεκατετράχρονο Ρεμπετσιώτη Σ. στην παρθενική του εμφάνιση και παρθενικό γκολ στην Α΄ Κατηγορία όταν από εκτέλεση κόρνερ σούταρε έξω από την περιοχή. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Ερμής μείωσε με πέναλτι. 

Στο 49’ ο Χ. Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας έκλεψε εκ νέου την μπάλα και 3-1 με πλασέ. Το 4-1 έγινε από τον Κερτούκα στο 60’ όταν από πολλές πάσες και προσωπική ενέργεια πλάσαρε από κοντά. Το σκορ έκλεισε στο 73’ ο Χ. Παπαδόπουλος κάνοντας χατ τρικ, όταν από ωραία μακρινή μπαλιά από την άμυνα βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον πλάσαρε.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη Αβ. στο 68’, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και θα απουσιάσει δυο εβδομάδες από την ενεργό δράση.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 στο Πολύπετρο με τον τοπικό Μακεδονικό

Σύνθεση : Νικολαΐδης Μ , Αλμπανίδης , Ζαφειρόπουλος (50’ Μαχμουτάι), Νικολαΐδης Β ©, Κερτούκα , Τσαχουρίδης , Παπαδόπουλος , Κωνσταντινίδης (68’ Παπαναστασίου), Δημητριάδης (75’ Μπούνζτρα), Τζιάνας (66’ Κατσάρας), Ρεμπετσιώτης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.