Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

"Άριστο το κλίμα συνεργασίας μεταξύ Νοσοκομείου Κιλκίς και ΕΚΑΒ"

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Με αφορμή πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο όσο και για το ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε στις 2-10-2018 συνάντηση στο Νοσοκομείο του Κιλκίς μεταξύ του Γ.Ν. Κιλκίς και του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, με θέμα τη συνεργασία των δύο Φορέων. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Νοσοκομείου ο Διοικητής κ. Ρεβενάκης, ο Διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Τσαμαδιάς, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακώστας, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αρβανίτη-Μηλαράκη, Διευθυντές και Ιατροί των κλινικών και οι Προϊστάμενες όλων των Νοσηλευτικών τμημάτων. 

Από πλευράς ΕΚΑΒ συμμετείχαν η Διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιούπα, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Μυλωνάς και η υπεύθυνη του Τομέα κ. Παπαθεοδώρου.

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Συμφωνήθηκε δε, ότι η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από την συνεργασία, την απόρριψη συντεχνιακών αντιλήψεων και την περαιτέρω διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνήσανε ότι δηλαδή καλά κάνει και ξημερώνει από την ανατολή και θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή την άποψη όλοι μαζί.
    Η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από σοβαρή δουλειά, από τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα και την εφαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας, η οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι το ΕΚΑΒ ασχολείται με τα εξιτήρια.
    Από πότε οι ΠΡΩΗΝ πρόεδροι παίρνουν μέρος σε υπηρεσιακές συσκέψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.