Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Αγιασμός στον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τις δράσεις του για την νέα σεζόν ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο γραφείο του Συλλόγου παρουσία μελών και φίλων και με την ευλογία της Εκκλησίας μας από τον Π. Δωρόθεο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Συλλόγου και των χορευτικών τμημάτων Πολυκάστρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Στη συνέχεια από την πρόεδρο του Συλλόγου Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη αναπτύχθηκαν οι δράσεις του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δίον και Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ, ενώ την 26 του ίδιου μήνα θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της 28η Οκτωβρίου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κεράσματα φτιαγμένα από τις κυρίες του Συλλόγου.

Το Δ.Σ.του συλλόγου ευχαριστεί τον Π. Δωρόθεο για την ευλογία του, τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Σιωνίδη και Ελένη Μπερμπερίδου, το σύλλογο Μικρασιατών Πολυκάστρου, τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου, την πρόεδρο κ. Νιάκα Δάφνη και τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, τους γονείς με τα παιδιά και όλες και όλους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.