Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Νίκησαν Κορασίδες και Γυναίκες του Αίαντα Κιλκίς, στα ντέρμπι της αγωνιστικής

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στο tie-break.

Η ομάδα του Αίαντα που βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αντιμετώπιζε την ομάδα των Γιαννιτσών που βρίσκεται στην 2η θέση στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν έντονο αγώνα με πολλές εναλλαγές και πλούσιο θέαμα.

Μετά από 140 λεπτά αγώνα (!) η ομάδα του Αίαντα πήρε την πολυπόθητη νίκη στο tie-break με 15-3 και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της.
Τα σετ του αγώνα: 25-27, 25-23, 25-22, 18-25, 15-3

Σύνθεση ομάδας: Ναλπταντίδου Χ., Καντίδου Δ., Κώστογλου Σοφ., Κώστογλο Σταυρ., Φούρα Ξ., Ταντσοπούλου Κ., Λαμπριανίδου Κ., Γεωργιάδου Π., Εμμανουηλίδου Α., Μαχμουτάι Α., Παπαδοπούλου Σ., Πολυχρονίδου Κ., Σεχάι Ε., Χαλκίδου Δ.

Προπονήτρια: Σακαλάκη Τάνια

Πρωτάθλημα Γυναικών Β' Εθνικής

Σε έναν κρίσιμο αγώνα η Γυναικεία ομάδα κατάφερε και πήρε τη νίκη με 0-3 σετ απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Καστοριάς. Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Γυναικών παραμένει ζωντανή στην κούρσα του τίτλου καθώς βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από τον πρώτο Ποσειδώνα Βέροιας.


Σύνθεση ομάδας: Κατικαρίδου Κ., Καντίδου Δ., Κώστογλου Σοφ., Κώστογλου Σταυρ., Λιάλια Ι., Φούρα Ξ., Κωνσταντινίδου Χ., Λάιου Ν., Ναλπαντίδου Χ., Εμμανουηλίδου Α., Κωφίδου Ο., Σταμπουλή Η.

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Πρωτάθλημα Ανδρών Β' Εθνικής

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα ανδρών στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Εθνικό Κοζάνης. Η ομάδα του Αίαντα μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 σετ αλλά παρουσίασε ομοιογένεια, αγωνιστικότητα και έχασε στα "σημεία" τον αγώνα.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίχτες με τον Κυριμλίδη Παύλο όμως να ξεχωρίζει τόσο επιθετικά με τα τελειώματα του, όσο και αμυντικά με εξαιρετικά μπλοκ.

Καταλυτική η βοήθεια σε έναν ακόμη αγώνα από τον Μίσκο Βασίλη που με την εμπειρία του κέρδισε "εύκολους" πόντους.
Τα σετ του αγώνα: 25-21, 25-21, 23-25, 25-20

Σύνθεση ομάδας: Μίσκος Βασίλης, Νικοπολιτίδης Σάββας, Στρέλε Ανδρέας, Τσολοζίδης Γιώργος, Αβραμίδης Ανδρέας, Μεφίνη Ραφαήλ, Κυριμλίδης Παύλος, Ανδρεανίδης Λάζαρος, Μανουσαρίδης Θανάσης, Δηλόπουλος Αντώνης, Φραγκαλής Δημήτρης

Προπονητής: Αβραμίδης Ανδρέας

Οι Εγγραφές συνεχίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου για κορίτσια από 6 ετών και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.