Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τρέξε και εσύ στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος με την ομάδα του Kinesis-Gym Running team

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Running team
Τρέξε και εσύ στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym Running team.

Φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το γυμναστήριο μας στο μεγαλύτερο αθλητικό event της Βόρειας Ελλάδας, στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος.

Εάν θέλετε και εσείς να πάρετε μέρος σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός με την ομάδα του γυμναστηρίου μας, "Kinesis Gym Running Team " δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στη γραμματεία.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου. Ώρα εκκίνησης: 08:00 για τον Μαραθώνιο, 08:45 για τον Δρόμο Υγείας 10 χλμ. και 12:30 για τον Δρόμο Υγείας 5 χλμ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία στο 

📞 2341020450. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.