Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (5/3/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Με το επιβλητικό 6-1 επικράτησε η αντρική ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί του Ποντιακού Α. Χαραλάμπου σε παιχνίδι εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει στην κριτική, αφού το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Ένα παιχνίδι που η ομάδα του Αλεξάνδρου έπιασε πολύ καλή απόδοση, ειδικά στην τελική προσπάθεια και δείχνει να ξανά βρίσκει τον εαυτό του μια αγωνιστική πριν από το παιχνίδι που μπορεί να τον ξανά φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Για την ιστορία τα τέρματα πέτυχαν οι Γιαξής (7’) με πλασέ & 47’ με απευθείας φάουλ, Αγαθαγγελίδης στα 20’ & 50’, Τσολακίδης στο 23’ και Ιωαννίδης Δ. στο 55’. 

Η γηπεδούχοι μείωσαν στο 31’ ενώ ο Κοπαλίδης στο 72’ απέκρουσε πέναλτι και απέτρεψε την περαιτέρω μείωση του σκορ.

Επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με την ΑΕ Πολυκάστρου. Σύνθεση : Ζάικος (46’ Κοπαλίδης), Βασιλειάδης (46’ Τσιμπούκας ), Ιωαννίδης Α, Νάσης , Σερταρίδης , Γιαξής ( 55’ Αποστολίδης ), Αγαθαγγελίδης, Τσολακίδης , Ιωαννίδης Δ, Βαχαρέλης , Τζεβελέκης (46’ Γρηγοριάδης).

Νίκη με ανατροπή για τις Ελπίδες.
Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Β ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς, απέναντι στον Ηρακλή Φύσκας για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς. 

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις στο γήπεδο της Ευκαρπίας, η φιλοξενούμενη ομάδα παρά το ότι είχε κλειστεί από την αρχή στα καρέ της ευτύχησε να προηγηθεί στο 15’ σε αντεπίθεση και αφού οι Ελπίδες είχαν χάσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες. 

Μετά το γκολ και μέχρι την λήξη η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της πόλης επέβαλε τον ρυθμό της και με πολύ καλές ενέργειες έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 44’ με τον Μακάριο μετά από πλασέ από την περιοχή. 


Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 75’ από τον Μπαλάσκα με κοντινό πλασέ και αφού κέρδισε την μπάλα από την άσκηση πίεσης στον αντίπαλο. Άξιο αναφοράς η συμμετοχή, για πρώτη φορά, δυο ποδοσφαιριστών από την παιδική ομάδα της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου Κιλκίς, των Κατσάρα Κωνσταντίνου και Σοφή Αχιλλέα. 

Δείγμα της σωστής δουλειάς και αξιοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών που γίνεται στον Αλέξανδρο Κιλκίς με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλετων . Δείγμα που δείχνει ότι και άλλοι νεαροί θα πάρουν συμμετοχή στην τελευταία αγωνιστική από το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα. 

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο Σ.Σ. Μουριών με τον τοπικό Εθνικό. Σύνθεση: Κιοσές, Χατζηβασιλείου, Μαργαριτόπουλος (46’ Μπαλάσκας), Νικολαΐδης, Ανανιάδης, Μαχμουτάι , Κουρουζίδης (46’ Παπαδόπουλος ), Μακάριος (75’ Κατσάρας), Τζιάνας, Αλεξανδρίδης (83’ Σοφής), Κεσίδης.

Ισοπαλία και πρόκριση για το ΠΑΙΔΙΚΟ
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του τμήματος των παίδων της Ακαδημίας με το αντίστοιχο της Αναγέννησης Χαλκηδόνας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ και πέρασε στην επόμενη φάση των 16 δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του κανονικού πρωταθλήματος. 

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους μικρούς του Αλεξάνδρου με αρκετές φάσεις στα καρέ των αντιπάλων με τους Βαφειάδη, Τουτσίδη και Σπασόπουλου με την προσπάθεια να δικαιώνεται στο 21´ με τον Τουτσίδη να κάνει το 1-0 με πλασέ από την περιοχή. 

Η εστία του Σιαπκάρη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 8’ πριν το τέλος εκμεταλευόμενοι τις κόντρες μέσα στην περιοχή στην σχεδόν μοναδική επίσκεψη σε αυτή. 

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στα Διαβατά με τον τοπικό Ιωνικό. Σύνθεση: Σιαπκάρης, Γεωργιάδης, Ζιούτας (58’ Μπατσέλι), Παρτσαλίδης, Περπερίδης (64’ Φρεγγίδης), Ρεμπετσιώτης (32’ Ζάλτος), Τουτσίδης (47’ Ναλμπάντης ), Σοφής, Βαφειάδης (44’ Μανής), Κατσάρας, Σπασόπουλος (42’ Μακάριος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.