Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του νομού Πέλλας θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 ως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στους κόμβους Ιωνίας, Αγίου Αθανασίου και Γέφυρας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.