Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

12ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2018

Δελτίο τύπου Συλλόγου "η πόλις"
Με τη συμμετοχή 236 μαθητών και μαθητριών από τους 9 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 το 12ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2018 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.


Την πόλη του Κιλκίς εκπροσώπησαν 14 μαθητές και μαθήτριες από το σκακιστικό τμήμα του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «η πόλις». Οι σκακιστές μας σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα και πέτυχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Η μεγαλύτερη επιτυχία μας ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ Δημοτικού από τον Κωφίδη Στυλιανό, ο οποίος πέτυχε το «απόλυτο» σημειώνοντας 7 νίκες σε 7 αγώνες, κερδίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.

Στη Β’ Γυμνασίου, οι αθλητές μας Μπουφίδης Κωνσταντίνος και Φιλιππίδης Θεοχάρης μετά από έναν δύσκολο αγώνα, τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα και προκρίθηκαν και αυτοί στην τελική φάση.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Στανημερόπουλου Αριστογένη στην ΣΤ΄Δημοτικού, ο οποίος με 5.5 βαθμούς σε 7 αγώνες ισοβάθμισε στις θέσεις 2 έως 4, αλλά κατετάγη τελικά τέταρτος χάνοντας το μετάλλιο στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν επίσης οι Μηλιώτης Βασίλειος στην Α’ Δημοτικού (σε ισοβαθμία με τον τρίτο) και η Αθανασιάδου Αθανασία στα κορίτσια της Γ’ Δημοτικού. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν επίσης και οι Γαλέας Βασίλειος και Κωφίδης Χρήστος στην Γ’ Δημοτικού, Αβραμίδης Σταύρος και Μηλιώτης Γεώργιος στην Δ΄ Δημοτικού, Μαύρος Ιωάννης, Στρατηγούσης Παναγιώτης και Αμοιρίδης Αθανάσιος στην Ε’ Δημοτικού και ο Τερζιάδης Φίλιππος στην ΣΤ’ Δημοτικού.

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριές του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των σκακιστών και σκακιστριών της πόλης μας:

Κατηγορία
Ονοματεπώνυμο
Θέση
Α' Δημοτικού
Κωφίδης Στυλιανός - Βασίλειος
1ος
Α' Δημοτικού
Μηλιώτης Βασίλειος
4ος
Γ' Δημοτικού
Γαλέας Βασίλειος
13ος
Γ' Δημοτικού
Κωφίδης Χρήστος – Διονύσιος
23ος
Γ' Δημοτικού
Αθανασιάδου Αθανασία
4η
Δ' Δημοτικού
Αβραμίδης Σταύρος
18ος
Δ' Δημοτικού
Μηλιώτης Γεώργιος
28ος
Ε' Δημοτικού
Μαύρος Ιωάννης
8ος
Ε' Δημοτικού
Στρατηγούσης Παναγιώτης
11ος
Ε' Δημοτικού
Αμοιρίδης Αθανάσιος
17ος
ΣΤ' Δημοτικού
Στανημερόπουλος Αριστογένης
4ος
ΣΤ' Δημοτικού
Τερζιάδης Φίλιππος
26ος
Β' Γυμνασίου
Μπουφίδης Κωνσταντίνος
2ος
Β' Γυμνασίου
Φιλιππίδης Θεοχάρης
3ος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου