Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στον 9ο Ημιμαραθώνιο στο Δίον

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 διοργανώθηκε ο 9ος Ημιμαραθώνιος στο Δίον στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας αυτός έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών αθλητών και συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές από όλη τη χώρα. 

Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με την Εφροσύνη Ζαμπέλη, Γιάννη Ξενίδη, Λάκη Γιοβαντσάκη, Ανδρέα Ζιούτα, Θοδωρή Τσιμπούκα, Στέλιο Δελόγλου, Γιάννη Μακρυσόπουλο, Νίκο Αναστασιάδη, και Χρήστο Ζαφειρόπουλο. 

Τα συγχαρητήρια μας στον Αντώνη Μηλιώτη για την φοβερή του επίδοση, στον Γιώργο Σταμπουλή που αν και ταλαιπωρείται από την μέση του το προσπάθησε και στους συντοπίτες μας Στέλιο και Λάζαρο.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σας αποκατάσταση. 

Ο Σύλλογος ενημερώνει επίσης ότι λόγω του μεγάλου αριθμού εγγραφών στην ομαδική λίστα συμμετεχόντων του 13ου Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, θα προχωρήσει σε μίσθωση λεωφορείου, με σκοπό την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των μελών αλλά και των συνοδών τους στον αγώνα.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Απριλίου στις 07:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης , θα αφήσει αρχικά τους αθλητές των 10 χιλ. στους Αμπελόκηπους και θα συνεχίσει προς το κέντρο ώστε να εξυπηρετήσει και όσους θέλουν να περιμένουν στον τερματισμό. 

Επιπλέον μπορούν να επιστρέψουν στο Κιλκίς και όσοι τερματίσουν τον μαραθώνιο.

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν στα νέα γραφεία του συλλόγου στην Δημοτική αγορά (στο πάρκο Δημαρχείου) την Τετάρτη 7/3 και την Δευτέρα 12/3 ώρες 18:00 με 20:00.

Ολοκληρώθηκε επίσης, η πρώτη φάση μετρήσεων και η συμπλήρωση των απαιτούμενων ερωτηματολογίων, 5 μελών του Συλλόγου μας που θα συμμετάσχουν στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στα πλαίσια αξιολόγηση των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών μαραθωνοδρόμων, από φοιτητές του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε τον Αζαρία, την Κωνσταντίνα και την Λευκή για την υπομονή και την ευγένεια τους.

O Hortiatis Trail ένας αγώνας που περίμεναν πολλά μέλη του συλλόγου αναβλήθηκε για τις 27 Μαΐου καθώς η διαδρομή ήταν καλυμμένη από παχύ στρώμα χιονιού που δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες για τους αθλητές. 

Ο σύλλογος μας εκτός από τα μέλη του που θα συμμετείχαν είχε αναλάβει και την συνοδεία ασφαλείας. Θα είμαστε εκεί στην νέα ημερομηνία να στηρίξουμε τον όμορφο αυτό αγώνα που γίνεται με σκοπό την προστασία του Χωρτιάτη.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάτσεκ Μπόγκοτς που «έφυγε» απροσδόκητα την Κυριακή από εργατικό ατύχημα. Είμαστε και εμείς συγκλονισμένοι όπως και όλη η δρομική κοινότητα. 

Ο Γιάτσεκ πέρα από διακεκριμένος αθλητής του ορεινού τρεξίματος ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και θαυμάσιος άνθρωπός που έδινε το παράδειγμα με το ήθος και την μαχητικότητα του. Το χαμόγελό του θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.