Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στο EUROPEAN KING OF TAE KWON DO ITF στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 16-17/12/2017 ημέρες Σάββατο- Κυριακή πραγματοποιήθηκε το KING OF ΤAE KWON DO ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου Ωραιοκάστρου το Σάββατο και στο κλειστό στάδιο της ΧΑΝΘ την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε. 

Η συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλη γι' αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν στο στάδιο του Ωραιοκάστρου αλλά και οκτώ τερέν στο κλειστό στάδιο της ΧΑΝΘ για την γρηγορότερη ροή άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των αθλητών των σωματείων.

Η διοργάνωση αυτή ανήκει στην Α κατηγορία για το άθλημα του I.T.F. και οι αθλητές που συμμετέχουν είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά και εμπειρίας.

Η συμμετοχή Ομάδων ήταν σχεδόν από όλο τον κόσμο με αποστολές να είναι ακόμα και από την μακρινή Αργεντινή.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν τρεις αθλητές προερχόμενοι από το αγωνιστικό τμήμα του σωματείου για το άθλημα του TAE KWON DO I.T.F. Και είναι οιπαρακάτω.

Κυριακίδης Κλεόβουλος κατηγορία εφήβων κιλά +75 κατέλαβε την 5η θέση

Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά +75 κατέλαβε την 3η θέση

Ανανιάδης Σίμος κατηγορία εφήβων κιλά -57 κατέλαβε θέση στην οκτάδα

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών του σωματείου ,που αγωνίσθηκαν για πρώτη φόρα στο άθλημα του I.T.F. και έδειξαν την ανάλογη μαχητικότητα.

Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή αλλά και την Ομοσπονδία Α.Ο.Τ.Ε. Για την άψογη οργάνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου