Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Άριστη συνεργασία της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις αγάπης που διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, την Τετάρτη 20 12-2017, η διοίκηση και το προσωπικό της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ».

Τραγούδησε με επιτυχία Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και τραγούδια Ελλήνων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Ζγούρα.

Τη συνόδευσε, όπως πάντα, ο Γιώργος Γεωργός με το μπουζούκι του και πολυμελής λαϊκή ορχήστρα του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Έκπληξη της βραδιάς η συμμετοχή των μικρών μαθητών του 7ου δημοτικού σχολείου με τα αναμμένα φαναράκια τους .

Θαυμάσιοι και οι χοροί του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας, που, υπό τους ήχους των χάλκινων, χόρεψαν χορούς της Μακεδονίας.

Παρόντες ήταν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης και πολυπληθές φιλόμουσο κοινό.

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας κ. Πάρις Καπραβέλος προσέφερε στους φιλοξενούμενους το έμβλημα της ταξιαρχίας, οικονομική βοήθεια στο Ειδικό Σχολείο και δέματα στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς.

Ήταν, όπως όλοι δήλωναν αποχωρώντας, μια θαυμάσια βραδιά, με την οποία έκλεισε η πολυήμερη και πολύ πετυχημένη πρωτοβουλία της ταξιαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου