Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo βορείου Ελλάδος η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo Β. Ελλάδος της Ένωσης ( ΕΤΑΒΕ ) διεξήχθη στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου.

Με την ολοκλήρωση των τριών προκριματικών διοργανώσεων το 2017 και σύμφωνα με τις διακρίσεις ο κάθε αθλητής -ρια αποκτά την ανάλογη βαθμολογία. Η υψηλότερη δίνει το δικαίωμα για την εισαγωγή στο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ. Το πρόγραμμα της Ένωσης είναι ολοκληρωμένο με τα απαιτούμενα για την αναβάθμιση των αθλητών-ριών στον αγωνιστικό τομέα και η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με την απόλυτη ευθύνη της Ένωσης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τερέν με video replay και ενστάσεις στους ημιτελικούς και τελικούς. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1019 σύμφωνα με την ΕΤΑΒΕ όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ και παμπαίδων-πανκορασίδων. Πρέπει να τονίσουμε ότι πλην των ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν ανα χρονολογία ξεχωριστά.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 13 αθλητές-ριες, αποκομίζοντας 8 μετάλλια.

-Κουτσός Αριστείδης, εφήβων -51 κιλά Χρυσό μετάλλιο

-Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων -59 κιλά Χρυσό μετάλλιο

-Δαδούπης Φώτιος εφήβων -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης παίδων -61 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

-Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων -61 κιλά, Αργυρό μετάλλιο

-Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

-Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος ανδρών 87+ Χάλκινο μετάλλιο

-Ιωσηφίδης Μάριος εφήβων -78 Χάλκινο μετάλλιο

5η θέση μετά από νίκη Σκαρλάτος Χρήστος παμπαίδων -37 κιλά. Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία τους οι: Tσαπαρίδου Βασιλική κορασίδων +59 κιλά, Αθανασιάδης Θεόδωρος παμπαίδων -30 κιλά, Νικολαΐδης Ιωάννης παίδων -33 κιλά

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες για τις διακρίσεις αλλά και για την προσπάθεια πάνω από όλα, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν από την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.