Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Συγκοινωνία στο Δήμο Παιονίας και ανάπτυξη

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία του Κο Σιωνίδη να επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα συγκοινωνίας και ειδικότερα την πρόταση για την ένταξη του δυτικού τμήματος του δήμου Παιονίας σε γραμμή του ΟΑΣΘ. Πρόταση η οποία υπήρχε από το 2013 και θα λειτουργήσει προς όφελος των κατοίκων του πρώην Δήμου Ευρωπού και των Ρυζίων.


Σε παρόμοια πρωτοβουλία ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς στήριξε την σύνδεση του ΟΑΣΘ με το το Αγιονέρι.

Μπορεί η αρμοδιότητα του ΟΑΣΘ να αφορά το Νομό Θεσσαλονίκης αλλά στην προκειμένη περίπτωση η γραμμή 92 η οποία ήδη εισέρχεται στο νομό Πέλλας και επειδή οι αποστάσεις που προτείνουμε για επέκταση της γραμμής είναι πολύ μικρές, είναι εφικτό η επέκταση του έως τον Ευρωπό και τα Ρύζια, τόνισε ο Κος Σιωνίδης.

Στην μικρή απόσταση εστίασε η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης, και πρότεινε από το 2013 την επέκταση του του ΚΤΕΛ, στην διαδρομή Πολύκαστρο –Τελωνείο Ευζώνων με μια μικρή παράκαμψη στην Ειδομένη. 

Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θα αποκτήσει τακτική συγκοινωνία και θα βγει από την απομόνωση.

Επίσης στο θέμα της συγκοινωνίας, αναφερθήκαμε στην προσπάθεια στήριξης και μονιμοποίησης του διεθνούς σιδηροδρομικού δρομολογίου, που στο ελληνικό τμήμα η χρήση του θα πραγματοποιούνταν ως προαστιακός Σιδηρόδρομος και τακτικά δρομολόγια που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους της Παιονίας.

Ευχόμαστε οι αρμόδιοι να λάβουν υπ όψης τις προτάσεις και να τις υλοποιήσουν, αναπτύσσοντας προς όφελος των δημοτών την συγκοινωνία στον Δήμο μας.

Δείτε την επιστολή της Ομάδας προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.