Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Τι κάνουμε με τα κηπευτικά σκουπίδια με τα ογκώδη αντικείμενα και τα μπάζα

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνεται στους δημότες της πόλης του Κιλκίς:
- πριν αποθέσουν τα προϊόντα των κηπευτικών εργασιών τους (κλαδέματα, θάμνους, χόρτα κ.α.) στα πεζοδρόμια να ενημερώνουν την υπηρεσία προκειμένου τα συνεργεία καθαριότητας να μεταβαίνουν προγραμματισμένα επί τόπου και να τα παραλαμβάνουν.

- Οι δημότες καλούνται επίσης να τεμαχίζουν ογκώδη αντικείμενα (κρεβάτια, καναπέδες, ντουλάπες κ.α.) προτού τα εναποθέσουν στα πεζοδρόμια και να ειδοποιούν την υπηρεσία καθαριότητας για την άμεση απομάκρυνσή τους.

Σε ότι αφορά τα μπάζα γίνεται γνωστό ότι οι ίδιοι οι δημότες οφείλουν να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή τους και να μην τα μεταφέρουν στα πεζοδρόμια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία καθαριότητας (τηλ. 23413 52298 Ιωάννης Διαμαντίδης, 23413 52299 Ηρακλής Χατζηκυριάκος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η συνεργασία των δημοτών κρίνεται απαραίτητη ώστε τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι της πόλης να είναι καθαροί και προσβάσιμοι για να μη στοιβάζονται στους κοινόχρηστους χώρους απορρίμματα κηπευτικών προϊόντων και ογκώδη αντικείμενα, δημιουργώντας πέρα από την αντιαισθητική εικόνα,και εμπόδια στη μετακίνηση των πεζών.

Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε όλοι μαζί πιο καθαρή και πιο όμορφη την πόλη μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου