Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Προσηλωμένος στο στόχο του ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τις Μουριές ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα καθώς επικράτησε του τοπικού ΘΡΙΑΜΒΟΥ με 2-3 σκορ. Διπλό με πολύ «ξύλο» από πλευράς γηπεδούχων που με την ανοχή του διαιτητή υπήρξε αμείωτο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς όμως τελικά να εμποδίσει την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα να φτάσει στην τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη της. 
Με τέρμα του Παναγιωτίδη Πασχάλη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ βρέθηκε μπροστά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ευτύχησε να προηγηθεί με δυο τέρματα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του τερματοφύλακα της ομάδας Δημητριάδη Σωτήριου. 

Με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 πριν ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα πάρει εκ νέου προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Νικολαΐδη Ευστάθιο να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε λίγα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης που κράτησε ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες για άνοδο. 

Μετά και το τέλος της εικοστής αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς και συντελεστή 44-22 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00 εντός έδρας με την ΔΟΞΑ Βαπτιστή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.