Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 29 Μαρτίου 2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εξαιρετική εικόνα στο φιλικό της Τετάρτης για τον Κιλκισιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας 1-1 με την ΑΠΕ Λαγκαδά.
Ηταν το πρώτο δυνατό φιλικό για φέτος, καθώς ο ΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με μια καλοδουλεμένη ομάδα που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό στην αρχή του αγώνα έπαιξε τον ρόλο του, μιας και η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από τη πίεση που της ασκήθηκε και βρέθηκε να χάνει στο 10' με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και μια-δυο φάσεις ακόμη.

Από εκεί και πέρα όμως ο Κιλκισιακός βρήκε τα πατήματά του, οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Δανδίκα έδειξαν διάθεση, και πιστοποίησαν εντός αγωνιστικού χώρου πως αξίζουν να βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Στο 50' το συνεχές πρέσινγκ απέφερε καρπούς, με τον Κιλκισιακό να κλέβει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και τον Βλάντο Σαβελίδη να ισοφαρίζει.

Από εκεί και μετά η ομάδα μας είχε δύο μεγάλε στιγμές με τον Μπελίτσα να φτάσει και σε άλλα τέρματα. Ο κ. Δανδίκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχαν την παρουσία που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προπόνηση αύριο στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, και αγώνας το Σάββατο στη Κρηστώνη με τον ΑΟΚ να θέλει ακόμη μια νίκη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας, Σαπανίδης, Σαβελίδης, Βαχανελίδης, Δρόσος.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Ζάικος, Ευθυμιάδης, Κουραλίδης, Νικολαΐδης, Σ. Παπαδόπουλος, Ρωμανίδης, Καμπεράι, Ρετσινάς και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

Περιμένει την Ελασσόνα
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού δίνει τη Κυριακή τον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, υποδεχόμενη τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας.
Στόχος είναι η νίκη που θα φέρει την ομάδα μας στους 18 βαθμούς, σε ένα σύνολο δέκα αγώνων, και θα κατακτήσει έτσι τη τρίτη θέση της βαθμολογίας σε σύνολο έξι ομάδων, μόλις στη πρώτη χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο.
Τη Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για αυτή την εβδομάδα, με τον Νίκο Κωτάκη να δουλεύει με τις παίκτριές του μια συνδυαστική άσκηση, με παιχνίδι κατοχής και τελειώματα.

Μπροστά του το Λεβεντοχώρι
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Κιλκισιακού Β΄ στο Σταυροχώρι. Δεύτερη για αυτή την εβδομάδα, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λεβεντοχώρι.

Οι δυσκολίες είναι πολλές καθώς η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, και σε αυτή την αναμέτρηση θα έχει πολλές απουσίες μιας και θα λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω εκδρομής.

Παρόλα αυτά όσοι αγωνιστούνε θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.