Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας του δήμου Κιλκίς, στον αδελφοποιημένο Δήμο Λατσιών

Δημοτική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από το δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Μπαλάσκα, τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Σοφία Τσισμαλίδου και Αθανάσιο Καραγκιόζη, πραγματοποίησε επίσκεψη στον αδελφοποιημένο με το Δήμο Κιλκίς Δήμο Λατσιών στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής μας επετείου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Κυπριακό Δήμο η Κιλκισιακή αποστολή είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λατσιών Χρίστο Πιτταρά και τον Αντιδήμαρχο Φίλιππο Κυπριανού και συμμετείχε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο αδελφοποιημένος Δήμος για την εθνική μας παλιγγενεσία.

Η δημοτική αντιπροσωπεία παράλληλα επισκέφθηκε το Μουσείο μαύρου χρυσού στα Ανώγειρα, τον παραδοσιακό πετρόκτιστο οικισμό Άνω Πισούρι, τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου κατέθεσε στεφάνια στη μνήμη των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου και Μιχάλη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, ενώ τέλος επισκέφθηκε τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου στη Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.