Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τι λέει η Χρυσή Αυγή Κιλκίς για το προσφυγικό

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Ο Νομός Κιλκίς, με την τελευταία απογραφή του 2011, έχει 80.000 κατοίκους, κυρίως μεσήλικες και υπέργηρους. Εως σήμερα 07/03/2016 έχει πάνω από 25.000 μουσουλμάνους μέχρι 40 ετών και ακόμα δεν έφθασε καλοκαίρι που είναι και το απόγειο των μεταναστευτικών ροών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με Δημάρχους και περιφερειάρχες υποχείρια τους, αποφάσισαν σε όλη την Ελλάδα να ιδρύσουν σταθμούς εγκατάστασης προσφύγων αλλά και να ενοικιάσουν διαμερίσματα και δωμάτια και ξενοδοχεία με ειδικές επιταγές (vouchers) . 

Οι ανθρωπιστές ενεργοποιούνται μόνο με τα φώτα των καμερών, μιας και το να πάνε γάλατα, τρόφιμα και ρούχα σε ελληνόπουλα που πεινάνε είναι πλέον αδίκημα. Εδώ όμως τα ΜΜΕ σε κάνουν ήρωα, σε κάνουν ανθρωπιστή, επί της ευκαιρίας κολλάς και μερικά αντιφασιστικά – δημοκρατικά ένσημα με κλάματα για τον Αιλάν, αλλά χωρίς ένα δάκρυ για τα σκοτωμένα παιδιά της Συρίας που οι Γερμανοί, Γάλλοι και Βρετανοί ανθρωπιστές βομβαρδίζουν μαζί με τους Σουνίτες Τζιχαντιστές. 

Αν οργανωθούν οι χιλιάδες άστεγοι Έλληνες και μπουν στην σειρά για σίτιση σε ένα hot spot θα τους ταΐσουν; Άραγε συμπεριλαμβάνεται στην λίστα χρηματοδοτούμενων δράσεων των ΜΚΟ η διάσωση των Ελλήνων;

Η ΝΔ είναι ο μεγαλύτερος υποκριτής . Τα κέντρα κράτησης άρχισαν επί των ημερών της. Ακούνε και αυτοί τις εντολές της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΝΑΤΟ στο λαθρομεταναστευτικό.

Επίτροπος για θέματα μετανάστευσης ο Αβραμόπουλος της ΝΔ.
Τα σύνορα που μας γέμισαν το πρώτο κύμα μεταναστών τα άνοιξε ο Σαμαράς επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. 

Μη μας το παίζουν τώρα συνοριοφύλακες.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, φοβάται να χρησιμοποιήσει ακόμα και λέξεις.
Δεκάδες φορές από βήματος βουλής, καλέσαμε εμείς οι βουλευτές της Χ.Α να διαχωρίσουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Κολλημένοι στις ιδεοληψίες τους επέμεναν στο να λένε ότι είναι όλοι πρόσφυγες. 

Πλέον η λέξη λαθρομετανάστης έχει χάσει την βαρύτητα της γιατί η πραγματικότητα μας ξεπέρασε. Οι 150.000 που θα εγκλωβιστούν (500.000+ η δική μας εκτίμηση) και με βάση τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφισαν ΟΛΟΙ πλην Χρυσής Αυγής, τις δηλώσεις Μουζάλα, Ξυδάκη περί λύσης του δημογραφικού, δηλώσεις Φίλη περί σχολείων για τους πρόσφυγες και φυσικά με την Δήλωση Τσίπρα ότι θα πρέπει να τους θεωρούμε μόνιμους πλέον, δεν μιλάμε για Λαθρομετανάστες αλλά για ΕΠΟΙΚΟΥΣ! 

Οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες πλέον είναι οι εργάτες και επιστήμονες Έλληνες που πηγαίνουν στο εξωτερικό, εκδιώκονται θα μπορούσε να πει κανείς.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τους Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να δώσει δύναμη στον Λαϊκό Σύνδεσμο όσο οι καταστάσεις είναι ακόμα αναστρέψιμες.

Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Δημοψήφισμα τώρα, να αποφασίσουν οι Έλληνες για το αν δεχόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ελλάδα. 

Το Θεϊκό σχέδιο δεν ανατρέπεται από ανθρώπινες μεθοδεύσεις . Με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε ως Έλληνες όπως και τόσες φορές στο ένδοξο παρελθόν μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.