Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Συνεστίαση και κοπή πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου νομού Κιλκίς

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία έγινε και φέτος η συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, με ταυτόχρονη κοπή πίτας και απονομής πλακετών σε συναδέλφους στις 24 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο ΘΕΑΤΡΟ (που για πρώτη φορά έγινε μεσημέρι)

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης ευχαρίστησε και από μέρους του Δ.Σ. όλους όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τους τιμώμενους Αγτζίδη Ανδρέα – Καρτσώνη Σπύρο – Παπαδοπούλου Φ. Μαρία και Αδαμίδη Αλέκο τονίζοντας πως ο Σύλλογος θεωρεί τιμή που τους έχει μέλη του.

Κάλεσε τον Ειδικό Γραμματέα Νίκο Σερασκέρη να τηρήσει την διαδικασία για την απονομή των πλακετών στους τιμώντας διαβάζοντας το βιογραφικό ενός εκάστου.

Όλοι οι τιμώμενοι απευθύνοντας χαιρετισμό ευχαρίστησαν τον Σύλλογο.

Στην συνέχεια και μετά την ευλογία από το μέλος μας παπά Γιώργη Αλεβιζάκη, κόπηκε η πίτα για το Δ.Σ., με τον τυχερό να έχει την ικανοποίηση πως κέρδισε το φλουρί.

Μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια σε όλους τους φίλους μη μέλη του Συλλόγου μας, με τον τυχερό να κερδίζει μια εικόνα προσφορά του Συλλόγου.

Επίσης μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια σε όλα τα μέλη μας και ο τυχερός (Καρούλιας Γιώργος), κέρδισε μια χρυσή λίρα προσφορά όπως κάθε χρόνο του μέλους μας Μαραντίδη Μιλτιάδη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι από την όλη διαδικασία οι Συνάδελφοι με τα τραγούδια και το συγκρότημα του Φώτη Ζάϊκου διασκέδασαν και το κέφι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.