Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Εξαιρετική εμφάνιση του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Μακεδονίας - Θράκης

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του αγωνιστικού τμήματος του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Μακεδονίας - Θράκης που διοργάνωσε η ΕΠΣΜΑΘ στο Σέιχ-Σου το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου.

Αν και η διαδρομή ήταν πολύ απαιτητική με πολλά τεχνικά κομμάτια οι τρείς αθλητές κατάφεραν να τερματίσουν χωρίς προβλήματα.

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Τρόπιος Ανέστης ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων τερμάτισε στην 21η θέση με χρόνο 1:20:09 ενώ στον αγώνα της Κυριακής και στην κατηγορία Ανδρών ο Σούρλας Δημήτριος τερμάτισε στην 14η θέση και ο Βασιλειάδης Βασίλειος στην 29η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.