Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κιλκίς: Συντονιστικό Όργανο για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου

Η διάθεση έκφρασης της αλληλεγγύης και στήριξης των φιλοξενουμένων του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου με οργανωμένο και αποτελεσματικό τρόπο στάθηκε το ερέθισμα για τη συγκρότηση ενός ολιγομελούς επιχειρησιακού οργάνου στα εδαφικά όρια του Δήμου Κιλκίς.

Με κοινή πρωτοβουλία συστάθηκε Συντονιστικό Όργανο στο οποίο συμμετέχουν:

- ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαϊδης (Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς)
οι υπάλληλοι Γεώργιος Πανάγος , Πέτρος Ρίζος (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης)
η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ελένη Αναστασιάδου (Δήμος Κιλκίς)
οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Χέρσου Φίλιππος Κοτανίδης και Μεγάλης Στέρνας Διογένης Ιωαννίδης
οι γιατροί Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, Γιώργος Αποστολίδης (Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς – Δομές Υγείας)
οι κ.κ. Χαράλαμπος Μακρίδης, Νατάσα Σαββίδου (Εθελοντικές Οργανώσεις που αναπτύσσονται στην περιοχή του Κιλκίς).

Έργο του Συντονιστικού Οργάνου για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου είναι η καταγραφή των αναγκών σε είδη τροφίμων, ρουχισμού, υπόδησης, ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, και η συγκέντρωση, διαχείριση και διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. επικοινωνίας του Δήμου Κιλκίς 23413 52250 και 6944 833715 (Αντιδήμαρχος Ελένη Αναστασιάδου).

Σήμερα στις 15:00 συνεδριάζει εκ νέου το Συντονιστικό Όργανο, στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, με σκοπό την καταγραφή και αντιμετώπιση των ελλείψεων που αφορούν το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.