Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψε την βασιλόπιτά του, ο σύλλογος "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας "Λαβάς"
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου μας, από τον Εφημέριο του Χωριού και πρόεδρο του Συλλόγου μας πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Κρουσσών κ Θεόδωρος Βαφειάδης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ευκαρπίας κ Νίκος Ανδρεάδης και η πρόεδρος του φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας κ Χριστίνα Κουρουζίδου. 


Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δράση του συλλόγου και εξήγγειλε το πρόγραμμα δράσεων για το νέο Έτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι την γενική επιμέλεια και άριστη οργάνωση, για την συγκεκριμένη εκδήλωση άσκεισε η κ Μαρία Ευθυμιάδου. 

Τέλος ο Πρόεδρος έκανε ιδική αναφορά στο κ Θεόφιλο Πασχαλίδη τον οποίο χαρακτήρησε, ταπεινό σύγχρονο ήρωα του ποντιακού στοιχείου και ιδιαίτερα της ποντιακής παράδοσης διότι παρέχει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσείες του σε τρείς συλλόγους διδάσκοντας με πολύ ζήλο και αγάπη ποντιακούς χορούς, ποντιακή Γλώσσα και παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.