Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Δικηγόροι Κιλκίς: Κλείνουν τα γραφεία τους, απεργούν και κάνουν κατάληψη του Πταισματοδικείου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς που συνήλθε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 για να αποφασίσει τις δράσεις των μελών του για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας, αποφάσισε:

· Τη συμμετοχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς στην απεργία.

· Το κλείσιμο των γραφείων των δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς.

· Το κλείσιμο των γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς την ημέρα της απεργίας.

· Τον αποκλεισμό του Πταισματοδικείου Κιλκίς από τις 08:30 έως και τις 11:00 την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα συνεδρίασης του ως άνω δικαστηρίου στο κτήριο του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, στον οποίο θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Νομαρχιακής Επιτροπής Του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Μηχανικών & Υπομηχανικών, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, του Εμπορικού Συλλόγου και των αγροτών.

· Τη συγκέντρωση όλων των δικηγόρων και των μελών των ως άνω επιστημονικών φορέων και συλλόγων στον πεζόδρομο της οδού 25ης Μαρτίου στις 11:30.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες να συμμετάσχουν από κοινού στις παραπάνω δράσεις ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το νέο ασφαλιστικό το οποίο οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.