Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Στο πλευρό των δικηγόρων, οι γιατροί του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς
Όλοι οι φορείς* του νομού Κιλκίς συμμετέχουν στη γενική πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4-2-2016 κατά του προσχεδίου για το Νέο Ασφαλιστικό, που ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος βάφτισε «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» και καλούν όλα τα μέλη τους και τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις δράσεις που αποφάσισαν:

· Αποκλεισμό του Πταισματοδικείου Κιλκίς από τις 08:30 έως και τις 11:00 την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα συνεδρίασης του ως άνω δικαστηρίου στο κτήριο του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων και συλλόγων. 

Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στις 11.30΄.

Θεωρούμε πως το σχέδιο αυτό, αντί να δίνει κάποια προοπτική βιωσιμότητας στο Ασφαλιστικό Σύστημα της Χώρας, που διαχρονικά καταληστεύεται και κακοποιείται από τις κυβερνήσεις, δημεύει κατά προκλητικό τρόπο το εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων φυσικών προσώπων, ελεύθερων επαγγελματιών-επιστημόνων, αγροτών και καθενός που σήμερα, κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, παράγει, επιχειρεί και καταφέρνει να έχει ένα καλύτερο σχετικά εισόδημα γι’ αυτόν και την οικογένειά του.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως έχει ξεκάθαρα δημοσιονομικά χαρακτηριστικά και είναι προσανατολισμένο να «βουλώσει» τις μεγάλες τρύπες του κρατικού προϋπολογισμού, πετσοκόβοντας όλες τις συντάξεις και εκτινάσσοντας στα ύψη τις εισφορές. Καταστρατηγεί, παράλληλα, βασικές αρχές του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, όπως της ισότητας, της αλληλεγγύης των γενεών και της ανταποδοτικότητας εισφορών-παροχών, καθόσον τιμωρεί την εργασία, αφού ο ασφαλιστικός βίος είναι αντιστρόφως ανάλογος του ύψους των συντάξεων.

Αγωνιζόμαστε για την πλήρη απόσυρση του προσχεδίου Κατρούγκαλου και διάλογο από μηδενική βάση, συντασσόμενοι με όλους τους υπόλοιπους φορείς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, σε ένα κοινό μέτωπο, που θα αποτελέσει ανάχωμα στην ανεργία, την υπαλληλοποίηση, την ετεροαπασχόληση και τη μετανάστευσή μας.

* ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.