Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κινητοποιήσεις και από τους Βενζινοπώλες

Δελτίο τύπου Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης
Τα μέλη της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ) και οι Έμποροι πετρελαίου θέρμανσης με δελτίο τύπου ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στην γενική απεργία της Πέμπτης, αναλυτικά:


Το ΔΣ της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «ο Αγιος Χριστόφορος» και το ΔΣ του σωματείου μεταπωλητών και εμπόρων πετρελαίου θέρμανσης Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Δημήτριος» αποφασίσαμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας είτε με τα βυτιάκα σας είτε πεζοί, την Πέμπτη 4 Φεβρουάριου 2016 και ωρα 09:30 πμ. στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (πρώην νομαρχία).

Συνάδερφοι πρέπει ολοι μαζί να δείξουμε την αντίθεση μας και να μετέχουμε στη συγκέντρωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό, διότι είναι φανερό πως δεν πρόκειται για μια ασφαλιστική μεταρρύθμιση στον επαγγελματικό κόσμο, η οποία θα λύνει το ασφαλιστικο και τη βιωσιμότητα του αλλά με την τυχόν εφαρμογή της επιδιώκει την επαγγελματική και οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση των ενεργών επαγγελματικά πολιτών. 


Όλοι εμείς λοιπόν αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές ποσο μάλλον στο νεο προτεινόμενο ασφαλιστικο. Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.