Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Με το δεξί ξεκίνησε εκτός έδρας ο Αλέξανδρος Κιλκίς τα play offs ανόδου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2 πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας επί του Μακεδονικού Δροσάτου. Μόλις στο 12’ ο Ντουντούκης βρέθηκε μόνος με έναν αντίπαλο μετά από πάσα του Δαγκλή και με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Ο Αλέξανδρος έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους και ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε δύο καλές για αυτούς ευκαιρίες. 

Άλλες τρείς ευκαιρίες καλές για να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Αλέξανδρος έχασε με Βασιλειάδη, Ντουντούκη και Καζλαράκη, για να φτάσουμε στο 76’ όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δαγκλή ο Ντουντούκης αφύλακτος στην μικρή περιοχή με απευθείας σουτ έγραψε το τελικό 0-2 για τον Αλέξανδρο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το άγχος των βαθμών αλλά και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν τις δύο καλύτερες νεανικές ομάδες του Νομού να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Άψογη η διαιτησία του Σέζου και των εποπτών του αλλά με εύκολο έργο λόγο της ποιότητας του ήθους των δύο αντιπάλων.

Τώρα η επόμενη κρίσιμη αγωνιστική είναι με αντίπαλο την Πλαγιά εντός έδρας στην Ευκαρπία, όπου θα σηματοδοτήσει σοβαρά την εξέλιξη των αγώνων play offs.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.