Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

3ος ο Γιάννης Πολυμένης του Αίαντα Κιλκίς, στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής διεξήχθη την Κυριακή 26/4 ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAΑF) και την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) καθώς και οι παράλληλοι δρόμοι των 10 και 5 χιλιομέτρων.
Στο «νησί των ιπποτών» βρέθηκε ο μαραθωνοδρόμος του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς Γιάννης Πολυμένης πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα σπουδαίο επίτευγμα. Ο αθλητής του «Αίαντα» μετά την πρώτη του συμμετοχή σε μαραθώνιο, αυτόν του Ναυπλίου μόλις πριν από έξι εβδομάδες, αγωνίστηκε και σε αυτόν της Ρόδου «σπάζοντας» και πάλι το φράγμα των 3 ωρών πετυχαίνοντας μάλιστα και καλύτερο χρόνο.

Ο Πολυμένης τερμάτισε σε χρόνο 2:54:30 βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά 3 λεπτά και 39΄΄ και λόγω απειρίας στη διαχείριση του ρυθμού κατά τη διάρκεια των 42195 μέτρων δεν έφτασε σε μία επίδοση κάτω από τις 2:50:00. Η επίδοση αυτή του έδωσε την 3η θέση στους άντρες και 4η συνολικά καθώς αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη στην γενική κατάταξη ήταν η Ουρανία Ρεμπούλη με 2:43:54 η οποία «κυνηγούσε» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το οποίο είναι 2:42:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.