Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

3ος ο Γιάννης Πολυμένης του Αίαντα Κιλκίς, στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής διεξήχθη την Κυριακή 26/4 ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAΑF) και την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) καθώς και οι παράλληλοι δρόμοι των 10 και 5 χιλιομέτρων.
Στο «νησί των ιπποτών» βρέθηκε ο μαραθωνοδρόμος του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς Γιάννης Πολυμένης πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα σπουδαίο επίτευγμα. Ο αθλητής του «Αίαντα» μετά την πρώτη του συμμετοχή σε μαραθώνιο, αυτόν του Ναυπλίου μόλις πριν από έξι εβδομάδες, αγωνίστηκε και σε αυτόν της Ρόδου «σπάζοντας» και πάλι το φράγμα των 3 ωρών πετυχαίνοντας μάλιστα και καλύτερο χρόνο.

Ο Πολυμένης τερμάτισε σε χρόνο 2:54:30 βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά 3 λεπτά και 39΄΄ και λόγω απειρίας στη διαχείριση του ρυθμού κατά τη διάρκεια των 42195 μέτρων δεν έφτασε σε μία επίδοση κάτω από τις 2:50:00. Η επίδοση αυτή του έδωσε την 3η θέση στους άντρες και 4η συνολικά καθώς αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη στην γενική κατάταξη ήταν η Ουρανία Ρεμπούλη με 2:43:54 η οποία «κυνηγούσε» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το οποίο είναι 2:42:00.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου