Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Περικλή στη Δοϊράνη.

Την αναβάθμιση του χώρου του Μεθοριακού Σταθμού Δοϊράνης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει με επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση τόσο με τους αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος όσο και με τον προϊστάμενο του Τελωνείου Δοϊράνης κ. Τανταλάκη. Ο κ. Κολότσιος ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Μεθοριακό Σταθερό και τα προβλήματα που απασχολούν τις δύο υπηρεσίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε επίσης για την περιφρούρηση της λίμνης λόγω της περιόδου αναπαραγωγής και για την απαγόρευση αλιείας που ισχύει.

Στη συνέχεια ο κ. Κολότσιος μετέβει στη λίμνη και διερχόμενος τον παραλίμνιο δρόμο διαπίστωσε την θεαματική ενίσχυση του υδάτινου δυναμικού, καθώς και τον καθαρισμό του παραλίμνιου δρόμου με την κοπή αριθμού επικινδύνων δέντρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.