Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στην Βάθη επί της τοπικής ομάδας με 1-4.Ο Αλέξανδρος υποτίμησε την αντίπαλο ομάδα και δεν έπαιξε σωστό και δημιουργικό ποδόσφαιρο αλλά έτυχε να αξιοποιήσει τις μισές από τις ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησε.
Στο 32’ άνοιξε το σκορ με τον Αποστολίδη και στο 37’ με τον ίδιο παίκτη με κεφαλιά έκανε το 0-2 . Στο β’ μέροςδεν μπόρεσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο λόγω του γηπέδου και του αέρα που επικρατούσε και στο 65’ του αγώνα ο Ντουντούκης σημείωσε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 78’ του αγώνα μετά από διείσδυση του Βασιλειάδη από αριστερά και στην σέντρα που επιχείρησε, ο Φυλακτάκης Κώστας από κοντά πέτυχε το 0-4. Η χαλάρωση που επήλθε ήταν αναμενόμενη και η τοπική ομάδα μείωσε σε 1-4 στο 85’. 

Ο Χαριζάνης κάτω από τα δοκάρια του και απέναντι στην ομάδα του χωριού του ήταν πολύ καλός καθώς και ο Βασιλειάδης, Αποστολίδης και Μπαρχουνταρασβίλι. Έτσι με 22 βαθμούς ο Αλέξανδρος Κιλκίς συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της ανόδου στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς,με 4 πλέον όμως βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Το Σάββατο οι προπαίδες, οι προτζούνιορς, οι τζούνιορς αλλά και τα μπαμπίνι αγωνίστηκαν στον Ατέρμονα όπου χόρτασαν μπάλα. Νικητής και πάλι βγήκε το ποδόσφαιρο με όλους τους γονείς να χαίρονται τους μικρούς αθλητές μέσα στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου