Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Το βιβλίο "Η λίμνη των κύκνων" στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 το απόγευμα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλούμε -γονείς και παιδιά- στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Περικλή Καφάση " Η λίμνη των Κύκνων ". Το έργο είναι μια έμμετρη ποιητική διασκευή του γνωστού λαϊκού ρώσικου παραμυθιού, θεατροποιημένη για παιδιά, με νεράιδες, πρίγκιπες και τρομερούς μάγους που τους βάζουν όλους σε μπελάδες!

....Σε ένα δάσος μακρινό

που ζούσανε παιδάκια

ήρθε ένας μάγος τρομερός

και τα 'κανε ζωάκια....


Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Περικλής Καφάσης. Προλογίζουν η Αιμιλία Γουλτίδου και ο Θεόφιλος Γουλτίδης. Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζει ο Θεόφιλος Γουλτίδης.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Πολυάνειο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς με την Ειρήνη Χοστελίδου, Καθηγήτρια βιολιού και τη Βασιλεία Χουλιούμη, σπουδάστρια φλάουτου.


Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338
Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr
Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.