Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η μπάλα τιμωρεί και αυτό το έμαθαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο παιχνίδι με το Δροσάτο

Όταν χάνεις τις ευκαιρίες με το τσουβάλι στο 2ο ημίχρονο τότε περιμένεις το αντίθετο αποτέλεσμα και έτσι έγινε στο παιχνίδι με το Δροσάτο και η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ηττήθηκε με 1-2 στο 91’ και 93’ του αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με πρέσινγκ και η Ακαδημία προηγήθηκε στο 14’ μόλις λεπτό με τον Λύκα που πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κάθετη μεταβίβαση που του έγινε. 

Ο Αλέξανδρος στο α’ ημίχρονο έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά ήταν άστοχος στην τελική του προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο ήταν η πανδαισία χαμένων ευκαιριών και μέσα σε 3 λεπτά έχασε 4 από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται από τον Βασιλειάδη, Λύκα και Σαρηγιαννίδη γεγονός που εντάσσεται στο νεαρό της ηλικίας των παικτών του (5 βασικοί παίκτες το 1999 γεν). 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 80’ απεβλήθη σωστά με κόκκινη κάρτα ο Βασιλειάδης, τραυματίστηκε στους προσαγωγούς ο Νικολαίδης που μέχρι τότε ήταν αλάνθαστος και το μάθημα από την ……μπάλα συνεχίστηκε με την ισοφάριση του Δροσάτου στο 91’και ολοκληρώθηκε στο 93’.Η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με άριστες υποδείξεις αντάξιες της ποιότητας του αγώνα. 

Γενικότερα η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή και ιδίως μέχρι το 80’,αλλά η αναποτελεσματικότητά της ήταν αυτή που της στοίχησε. Τώρα στα μπαράζ ανόδου θα πρέπει να αποδείξει ότι έμαθε από το σημερινό μάθημα της μπάλας και ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά πολλές φορές και ο πιο τυχερός και αυτό ήταν σήμερα το Δροσάτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.