Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κιλκίς: Την Μ.Τετάρτη η εκδήλωση της αδελφοποίησης των τμημάτων Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και του ΟΚΑ Καβάλας

Μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δρώμενα στον κλασσικό αθλητισμό, αρχίζει από την Μ.Τετάρτη, αφού θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Κιλκίς η αδερφοποίηση των τμημάτων Στίβου δύο μεγάλων ιστορικών αθλητικών οικογενειών της Βορείου Ελλάδος.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς, το αρχαιότερο και ιστορικότερο σωματείο στίβου στο ν. Κιλκίς, θα αδελφοποιηθεί με τον Ο.Κ.Α. Καβάλας που σε λίγες μέρες συμπληρώνει πενήντα οκτώ χρόνια ιστορίας στον Ελληνικό κλασσικό αθλητισμό.

Οι διοικήσεις των δύο ιστορικών συλλόγων παίρνουν αυτή την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία και ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αλληλεγγύη προς όφελος των αθλητών τους και του στίβου γενικότερα.

Οι δύο σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν κοινή προπονητική συνάντηση την Μ. Τετάρτη στις 3.30 μμ στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς και οι δύο Πρόεδροι η κα Κατερίνα Δράκου (ΟΚΑΚ) και Γιώργος Κωνσταντινίδης (ΓΑΣΚ) θα ανταλλάξουν συμβολικά δώρα.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς κος Γιώργος Κωνσταντινίδης με την ευκαιρία της επικείμενης αδελφοποίησης δήλωσε :«Μακάρι να αρχίσουμε να αλλάζουμε με εποικοδομητική σκέψη και πρωτοβουλίες παντού! Γιατί εκτός από τις σοβαρές αντιρρήσεις μας σχετικά με όσα με βίαιο και βάρβαρο τρόπο μας αναγκάζουν να αλλάξουμε στη ζωή μας, υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να γίνουν σε σωστή κατεύθυνση, όπως η κίνηση των δύο ιστορικών σωματείων! Σιγά σιγά σωματεία κοντινών περιοχών πρέπει να σκέπτονται και να εξετάζουν με σύγχρονο πνεύμα όχι απλώς την αδελφοποίηση αλλά και τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα προς όφελος των αθλητών τους και του αθλητισμού γενικότερα”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.