Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Διέπρεψε στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Argyroupoli Buggy Racing

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας διέπρεψε η συμμετοχή της Argyroupoli Buggy Racing κατακτώντας την 3η θέση.
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα της Argyroupoli Buggy Racing συμμετείχε στην πρεμιέρα του Βουλγαρικού πρωταθλήματος στο Κάρτζαλι στην κατηγορία buggy κάτω των 1.600cc με το όχημα του Αβραμίδη Αναστάσιου και οδηγό τον Ταμουτσίδη Ηλία.

Παράλληλα συμμετείχε και στην κατηγορία hobby στις γουρούνες ο Θαμνίδης Μιχάλης αποκτώντας μία πρώτη εμπειρία σε μία διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς.

Η Argyroupoli Buggy Racing ευχαριστεί θερμά φίλους και υποστηρικτές που ταξίδεψαν μαζί της και βρέθηκαν στο πλευρό της για να εμψυχώσουν τις συμμετοχές μας.
Ευχαριστίες όμως και στην μεταφορική Θαμνίδη που τα τελευταία χρόνια στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θέλουν να μας γνωρίσουν μπορούν να μας βρουν στην σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/Argyroupoli.Buggy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.