Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Σύλλογος Γυναικών ν. Κιλκίς: "Δεν κάνουμε βήμα πίσω, κ. Ανθρακίδη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών ν. Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Κιλκίς καταγγέλλει τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανθρακίδη Θέμη για την αδιαφορία που επέδειξε στα συνεχή αιτήματα (από τον Οκτώβρη του 2014) του Δ.Σ. του συλλόγου, για συνάντηση και συζήτηση, στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας της ΟΓΕ για τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Ο διοικητής φαίνεται πως βρήκε χρόνο να συναντηθεί προεκλογικά με πολιτικά κόμματα που στηρίζουν την υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών υγείας. Δε βρήκε όμως χρόνο να συζητήσει με τις εκπροσώπους των γυναικών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων που δεν έχουν πρόσβαση στις δομές υγείας όντας ανασφάλιστες, που ακριβοπληρώνουν το φάρμακο, που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες -αυτές και οι οικογένειές τους- με τις ελλείψεις του νοσοκομείου του Κιλκίς.

Στα πλαίσια της συνέχισης και ολοκλήρωσης της καμπάνιας για την ΠΦΥ θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε όλο και περισσότερες γυναίκες του νόμου να παλέψουν πλάι στο ταξικό κίνημα για δημόσιο-δωρεάν-καθολικό σύστημα υγείας-πρόνοιας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου