Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Για άλλη μια φορά, όπως τα τρία τελευταία χρόνια, το γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis έδωσε δυναμικά το παρόν με τις ομάδες Kinesis-Gym ZUMBA Kids team και Kinesis-Gym ZUMBA team, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς που διεξήχθησαν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στη Πλατεία Ειρήνης της πόλη μας.
Η διεύθυνση του γυμναστηρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της αποστολής των ομάδων, μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης και τους γονείς των ομάδων Junior και Kids. Επίσης ευχαριστεί την υπεύθυνη των προγραμμάτων και επίσημα αναγνωρισμένη, ZUMBA instructor Μπάρμπορα Κοσμίδου και την επίσης ZUMBA instructor Χρύσα Σταμπουλή, για την βοήθεια και την υποστήριξη. 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Γιώτα Καρυπίδου για την επιμέλεια του maik up των κοριτσιών. 

Τέλος συγχαίρει θερμά τον Δήμο Κιλκίς για την διοργάνωση της εκδήλωσης και να τονίζει ότι το Kinesis-Gym θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες που προάγουν την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.