Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Ονοματοδοσία της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν. Κιλκίς σε «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη».


Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου τελέσθηκε η σεμνή τελετή της ονοματοδοσίας της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη» εις μνήμην του ιατρού νεφρολόγου Διευθυντή της μονάδος Π. Κουκούδη.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Γ’ Πτέρυγας του Γ.Ν. Κιλκίς ενώπιον ενός φορτισμένου συναισθηματικά ακροατηρίου παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του προσωπικού του νοσοκομείου και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, το λόγο έλαβαν αρχικά ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανθρακίδης και εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ιδρύματος κ. Μπαλαμπανίδης αναφερόμενοι στο έργο του Π. Κουκούδη για το Γ.Ν. Κιλκίς και την Μονάδα Νεφρού.

Έπειτα, εκ μέρους των αιμοκαθαιρόμενων συμπολιτών μας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδης για την προσφορά του Παράσχου Κουκούδη όλα αυτά τα χρόνια και εκ μέρους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδος η κ. Δάφνη Μειμαρίδου που μίλησε για τη βιογραφία του εκλιπόντος και το σημαντικότατο έργο που άφησε πίσω του. Ακόμη, για τον αείμνηστο ιατρό μίλησε ο κ. Καρακώστας, διευθυντής Καρδιολογικής και η χήρα του, συντοπίτισσα μας καρδιολόγος κ. Μπουφίδου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής που φέρει το όνομα του τιμηθέντος ιατρού στην είσοδο της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού.

Στην τελετή ονοματοδοσίας μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ κ. Καλτσίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Κιλτίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσαντάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητος Κιλκίς κ. Τσοπούλου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδης κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου