Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ονοματοδοσία της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν. Κιλκίς σε «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη».


Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου τελέσθηκε η σεμνή τελετή της ονοματοδοσίας της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη» εις μνήμην του ιατρού νεφρολόγου Διευθυντή της μονάδος Π. Κουκούδη.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Γ’ Πτέρυγας του Γ.Ν. Κιλκίς ενώπιον ενός φορτισμένου συναισθηματικά ακροατηρίου παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του προσωπικού του νοσοκομείου και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, το λόγο έλαβαν αρχικά ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανθρακίδης και εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ιδρύματος κ. Μπαλαμπανίδης αναφερόμενοι στο έργο του Π. Κουκούδη για το Γ.Ν. Κιλκίς και την Μονάδα Νεφρού.

Έπειτα, εκ μέρους των αιμοκαθαιρόμενων συμπολιτών μας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδης για την προσφορά του Παράσχου Κουκούδη όλα αυτά τα χρόνια και εκ μέρους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδος η κ. Δάφνη Μειμαρίδου που μίλησε για τη βιογραφία του εκλιπόντος και το σημαντικότατο έργο που άφησε πίσω του. Ακόμη, για τον αείμνηστο ιατρό μίλησε ο κ. Καρακώστας, διευθυντής Καρδιολογικής και η χήρα του, συντοπίτισσα μας καρδιολόγος κ. Μπουφίδου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής που φέρει το όνομα του τιμηθέντος ιατρού στην είσοδο της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού.

Στην τελετή ονοματοδοσίας μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ κ. Καλτσίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Κιλτίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσαντάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητος Κιλκίς κ. Τσοπούλου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδης κ.α.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.