Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"Είμαστε μόνο στις 6.700 αυτοκτονίες"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Γιατί άραγε αναρωτιόμαστε «πως φτάσαμε ως εδώ;» αν δούμε ποιοι ωφελήθηκαν από τις μίζες……. Είναι προφανές! ΕΓΩ κι ΕΣΕΙΣ. Γιατί οι άλλοι είναι ΚΥΡΙΟΙ και δεν έχουν ονόματα, μόνο τσέπες για να ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ.
Μόνο ένα "μικρό" δείγμα, παρακάτω:


Από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «τα ΝΕΑ»: Το συνολικό κόστος της επίμαχης σύμβασης υπολογίζεται στα 236 δισ. δραχμές και κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μεγάλα χρηματικά ποσά χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να δωροδοκηθούν κρατικοί αξιωματούχοι ανεβάζοντας έτσι το κόστος της σύμβασης με σκοπό να πάρει τη «δουλειά» η SIEMENS χωρίς να υπολογίζονται οι πραγματικές ανάγκες του ΟΤΕ ή να προστατευτούν τα συμφέροντά του.

Και: Στην πιθανότητα παράτασης του Μνημονίου για λίγες ημέρες ή εβδομάδες και μετά το τέλος του έτους, για τεχνικούς λόγους…….. είπε ο Βενιζέλος!

Για λίγες ημέρες…… μετά το 2045!!

Κι έτσι, κύριο στον κύριο, φτάσαμε εδώ και συνεχίζουμε στα χειρότερα. Γιατί τα χειρότερα…. ΔΕΝ ήρθαν ακόμη. Είμαστε μόνο στις 6.700 αυτοκτονίες, στους …. τόσους θανάτους από το κρύο και την ασιτία, στους λίγο παραπάνω από αδυναμία αγοράς φαρμάκων και έλλειψη υλικών στα Νοσοκομεία μας και επιτέλους…….. το πλάνο της Κυβέρνησης για μείωση του ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της χώρας…. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη!

Γιατί άμα φαντάζεστε ότι αυτή η Κυβέρνηση των πανέξυπνων (κι αυτό δεν είναι ειρωνικό!), πορεύεται χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα μείωσης των ζώντων ζώων, υμών δηλαδή που την ψηφίσατε, αλλά και ημών που ήμασταν ανίκανοι να σας αποτρέψουμε (και άρα θα υποστούμε τις συνέπειες της ανικανότητας μας) , πλανάστε πλάνην οικτράν. Όλα είναι προγραμματισμένα και μελετημένα! Και η απόδειξη είναι μπροστά μας.

Γι αυτό……. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ και ξεστραβωνόμαστε μέχρι τις επόμενες εκλογές! Τότε που θα ψηφίσουμε τον επόμενο σωτήρα μας, αυτόν που θα μας υποσχεθεί ότι θα διορθώσει τις αδικίες (εφόσον πάρει μεγάλο ποσοστό) , που θα επαναφέρει το βασικό μισθό στα 764 ευρώ (εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν), που θα μας ξαναδώσει πίσω τα κλεμμένα (εάν αποδειχθούν τελεσίδικα, από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη), που θα δημιουργήσει ποοοοολλές θέσεις εργασίας και θα φέρει πίσω τα ξενητεμένα μας παιδιά (αρκεί να μην πάει κάτι στραβά και εμποδίσει την ανάπτυξη να φτάσει στη χώρα). Θα ψηφίσουμε όποιον μας υποσχεθεί τα ευκολάκια που προσδοκούμε, χωρίς να μας υποψιάσει ότι για να γίνουν πράξη όλα αυτά, πρέπει επιτέλους να ξεκουνηθούμε από τους καναπέδες-τάφους μας, να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε τα δίκια μας, την αξιοπρέπεια μας, τη ζωή μας!!!

Γιατί τότε……………. Θα προτιμήσουμε να μας φάει ο λύκος που ξέρουμε.

27 του Νοέμβρη σήμερα και υπάρχει πανελλαδική απεργία. Ερήμην μας! Άλλοι την αποφάσισαν, άλλοι την πραγματοποιούν κι ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ τους στόχους της! ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.