Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

O ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο 7o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο 7o Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ε.Ο.Π.Τ. στον Λαγκαδά

Στις 23 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Λαγκαδά το 7ο Πανελλήνιο Πρωταθλημάτων kick boxing και το 7ο Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) .
Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη από Ελλάδα και Εξωτερικό. Από το νομό Κιλκίς και τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο συμμετείχαν πέντε αθλητές που είναι οι παρακάτω:

H Πανάγου Ελευθερία στην κατηγορία γυναικών στα κιλά -54 στυλ low kick όπου πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη στον αγώνα της.

Η Δορδανα Ρένα στην κατηγορία γυναικών στα κιλά -63 στυλlow kick με καλή εμφάνιση και νίκη.

Η Σοφιανού Βαρβάρα στην κατηγορία γυναικών στα κιλά -85 στυλ low kick όπου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με νίκη.

Ο Ιωαννίδης Ιωάννης στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -85στυλ low kick όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με νίκη και,

Ο Μουρατίδης Ματθαίος στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -64 στυλ low kick που προσπάθησε αλλά έχασε στα σημεία από τον αντίπαλο του 2-1.

Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου τους και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους .

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντινος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους έμπειρους και μη πολλές επιτυχίες στο μέλλον με πολλές νίκες.

Τέλος ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητές του Συλλόγου βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Πληροφορίες για τον Σύλλογο μας στην διεύθυνση www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com

Και στο Facebook : Athlos Fightclub Pountzoukidis








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.