Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Δήμπαλας: "Δεν κατεβαίνω στις εκλογές της ΕΠΣ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γιώργος Δήμπαλας
Με αίσθημα ευθύνης πριν περίπου δέκα μήνες (7 Ιουλίου 2013) σε μια δύσκολη περίοδο για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο (αποπομπή της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ από τις τάξεις της ΕΠΟ λόγω άστοχων ενεργειών του προέδρου κ.Βασίλη Χατζηαποστόλου) δημοσιοποίησα μέσω των ΜΜΕ του νομού Κιλκίς αλλά και πανελληνίως την απόφασή μου να διεκδικήσω με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό ως υποψήφιος πρόεδρος τη διοίκηση της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ. Η απόφασή μου αυτή πήγαζε από την αγάπη στον τόπο μου και το ποδόσφαιρο .Τα τριάντα εννέα χρόνια παρουσίας μου στα δρώμενά του, μετά από μια ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και παραγωγική πορεία από πολλές θέσεις, ήταν η παρακαταθήκη του οράματός μου για ένα ποδόσφαιρο αρχών, κανόνων και πανανθρώπινων αξιών. 

Στο δικό μου όραμα προστέθηκαν και ήταν συνοδοιπόροι, άνθρωποι αγνοί, που με εχεμύθεια και σεβασμό προς όλους, βήμα–βήμα, μέρα-μέρα, προσπαθήσαμε να εμπνεύσουμε τους φίλους όχι απλά του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου αλλά της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα, με απώτερο σκοπό η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μας προσφορά, να βάλει ένα τέλος σε μια κατεστημένη αντίληψη-διοίκηση τριάντα και πλέον χρόνων που έχει ως αποτέλεσμα τη στασιμότητα του νομού ποδοσφαιρικά.

Όμως, τη δική μας φλόγα και αγάπη για τα αθλητικά δρώμενα του νομού Κιλκίς επισκίασαν οι διαπλεκόμενες σχέσεις, ο φόβος, και τα συμφέροντα που δεν έχουν να κάνουν με την ποιοτική αναβάθμιση και συνολική προαγωγή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε κάθε επίπεδο.

Διαπιστώνοντας αυτές τις πρακτικές πήρα την απόφαση να μη συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές διότι οι αρχές και τα οράματά μου δεν έχουν θέση σ΄έναν στίβο δίχως κανόνες και αξίες που έπρεπε να ήταν πρότυπο του ευ αγωνίζεσθαι και του Ολυμπισμού.

Τέλος, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα και δε θέλησαν μαζί με εμένα να νικηθεί σ’ ένα «άναρχο εκλογικό γήπεδο» η φιλοσοφία του «ΕΜΕΙΣ», της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΗΘΙΚΗΣ και της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου