Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Ομιλία Α. Τζιτζικώστα, Π. Κολότσιου στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην ομιλία, του Α. Τζιτζικώστα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολύκαστρο. Ο ενθουσιασμός για τις επικείμενες εκλογές, ανάμεσα στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και στους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακούς Συμβούλους, ήταν έντονος.
Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο κ Τζιτζικώστας, το λόγο πήρε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος, του συνδυασμού «Αλληλεγγύης», και μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

“Εμείς η «Αλληλεγγύη», έχουμε την αυτοδιοικητική ιδεολογία μας”

«Τώρα το λόγο έχει ο κόσμος και όχι οι μηχανισμοί»

«Έχουμε την δύναμη όταν πρέπει να λέμε και ΝΑΙ και ΌΧΙ»

«Θα είναι μία νίκη αποκλειστικά της Μακεδονίας και των πολιτών»

Αυτά ήταν τα λόγια του υποψήφιου Αντιπερειφερειάρχη για το νομό Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, όπου προκάλεσαν το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στην ομιλία του Απόστολού Τζιτζικώστα στο Πολύκαστρο, τη Δευτέρα 28 Απριλίου.

Λίγο πριν μιλήσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας, ο Περικλής Κολότσιος παρουσίασε τους 5 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του με αλφαβητική σειρά.

«Να σας παρουσιάσω και τους 5 εκλεκτούς υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, που επίλεχτηκαν με αυστηρά κριτήρια, ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος, με αλφαβητική σειρά Ανδρέας Βεργίδης, Παύλος Θωμαϊδης, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδας Τζαβέλας και Βασίλειος – Τραϊανός (Άκης) Τζανόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου