Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν. Χρυσομάλλη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία
Δεν χωρούσε ο κόσμος στα γραφεία της Τ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου στο Κιλκίς. Ο κόσμος ήρθε να γνωρίσει από κοντά τους τρεις υποψηφίους για την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς στον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία. Επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία είναι ο Χρυσομάλλης Νικόλαος.

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Νομού Κιλκίς είναι ο Χατζησάββας Χρίστος.

Οι τρεις υποψήφιοι για το Κιλκίς είναι με αλφαβητική σειρά.

Γεωργιάδης Άγγελος. (Κριστώνη)

Ηλιάδου - Μπάκα Χριστίνα. (Κιλκίς)

Μενεξέ Ιωάννα. (Άσπρος)

Όλοι οι συναγωνιστές θα δώσουν τον ιερό αγώνα υπεράσπισης των ιδεών και των ιδανικών των χιλιάδων ετών ιστορίας του Έθνους μας, μέσω των εκλογών που έρχονται. Το κίνημα μας πρέπει και θα θριαμβέψει στις επόμενες εκλογές. Πρέπει και θα νικήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Σε αντίθετη περίπτωση οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι καταχραστές και δολοφόνοι του Ελληνικού έθνους θα συνεχίσουν να καταστρέφουν τις ζωές και τις ψυχές των παιδιών μας. 

Θα μας κλείσουν φυλακές, θα σταματήσουν την πολιτική μας δράση, αλλά την Εθνικιστική μας δεν μπορούν να την καταστείλουν με νομικά τερτίπια και δολοφονίες από τα τσιράκια του συστήματος με τις ευλογίες Σαμαρά και Δένδια.

Ο κόσμος το γνωρίζει καλά και γι αυτό μας αγκαλιάζει σε κάθε μας εμφάνιση και πετάει στον βόθρο τις κάλπικες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ που ξεπληρώνουν γραμμάτια εκατομμυρίων ευρώ.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες του Κιλκίς που στην θέα φυλλαδίων γυρνούσαν την πλάτη με χαρακτηριστική απαξία για οποιαδήποτε ενασχόληση με την πολιτική, με το άκουσμα όμως του ονόματος Ελληνική Αυγή και την θέα των Ελληνικών συμβόλων στις μπλούζες μας, γυρνούσαν και ζητούσαν τα φυλλάδια με τις θέσεις μας.

Το λόγο πήρε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Τσακίρης που έδωσε το πολιτικό μήνυμα των απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και παλεύει για την επιβίωση του. Όλοι ξέρουν πολύ καλά ότι με 500 ευρώ από το ψεύτικο πλεόνασμα τα παιδιά τους δεν μπορούν να ζήσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.