Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο Άθλος Κιλκίς, στο Διεθνές Πρωτάθλημα και Πανελλήνιο Κύπελλο Kick boxing

Την Κυριακή 24 Νοέμβριου 2013 πραγματοποιήθηκε Διεθνές Πρωτάθλημα και Πανελλήνιο Κύπελλο Kick boxing σε όλα τα στυλ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πρωτάθλημα KICK BOXING που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών.Τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα να έχει αγώνες σε τέσσερα τερέν από το πρωί έως αργά το απόγευμα . Τα Σωματεία που συμμετείχαν ήταν από όλη την Ελλάδα την Κύπρο Την Αλβανία και Την Βουλγαρία με όλα τα στυλ πολεμικών Τεχνών. 

Από την πόλη του Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους αθλητές που αναγράφονται παρακάτω. Ναστούλας Κων/νος ηλικία 16 κιλά 78, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, Γεζημπεκίδης Φέλιξ ηλικία 26 κιλά 65, Μιχάλη Αλέξης ηλικία 16 κιλά 68 πραγματοποίησε νίκη με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, Κηπουρός Κωνσταντίνος ηλικία 15 κιλά 79 πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, Ασίκης Στάθης ηλικία 28 κιλά 78 πραγματοποίησε νίκη με εντυπωσιακό νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο, Πανάγου Ελευθερία ηλικία 25 κιλά 55 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, Μάνιου Καλυψώ ηλικία 19 Κιλά 45 ισοπαλία στα σημεία, Δορδανά Ρένα ηλικία 45 Κιλά 68 ισοπαλία στα σημεία, Φωτιάδης Κων/νος ηλικία 16 κιλά 72 πραγματοποίησε εμφάνιση υπόσχεση για το μέλλον, Χαρισόπουλος Λευτέρησ ηλικία 15 κιλά 65 πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος και ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσαν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου στο πρωτάθλημα αλλά και στους αγώνες αφού έδειξαν καλά δείγματα τεχνικής κατάρτισης , πραγματοποίησαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έφεραν νίκες μετά από εντυπωσιακά νοκ άουτ επί του των αντιπάλων τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.