Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Το μέλλον των δομών υγείας στο νομό Κιλκίς

Υπογράφει το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Το Δ. Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του, στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Ν. Κ.Υ. Γουμένισσας και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στη συστηματική υποβάθμιση των δομών Υγείας του νομού μας.

Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες των εργαζομένων για την αναβάθμιση των νοσοκομείων μας και των υπηρεσιών υγείας του νομού μας και είμαστε αντίθετοι και απέναντι σε οποιαδήποτε υποβάθμιση και ακύρωση των δικαιωμάτων που έχουμε κατακτήσει με τους αγώνας μας κατά το παρελθόν.

Γιατί όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι περήφανοι που ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε για την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να διεκδικούμε και το δείχνουμε καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Η απαξίωση των Δημόσιων δομών Υγείας, έχει σαν αποτέλεσμα το κόστος για υπηρεσίες υγείας να μεταφέρεται στους πολίτες, σε μια προσπάθεια του κράτους να αποχωρήσει από τις κοινωνικές δαπάνες.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να κρατήσουμε τα Νοσοκομεία μας με όλες τις κλινικές τους ανοικτές.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Την αύξηση της χρηματοδότησης για την ασφαλή λειτουργία των Νοσοκομείων και την κάλυψη με μόνιμες προσλήψεις των τεράστιων αναγκών σε προσωπικό, σε σύγχρονο εξοπλισμό και τις αναγκαίες προμήθειες σε υλικά, αντιδραστήρια και φάρμακα.

Την υπεράσπιση και διεκδίκηση της λειτουργικής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας, των Περιφερικών Ιατρείων και των υπόλοιπων δομών της δημόσιας υγείας της περιοχής μας.

Την ελεύθερη πρόσβαση όλων των συνανθρώπων μας – ασφαλισμένων και μη – στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Απαιτούμε την κάλυψη των αναγκών των πολιτών για ένα σύστημα Υγείας, ποιοτικό, αποτελεσματικό. Για ένα σύστημα που να δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης και όχι μείωσης. http://sylergaznoskom.blogspot.gr/2013/11/blog-post_25.html

Συνάδελφοι 


ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ 

ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ

· ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

· ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

· ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δε φτάνουν οι πολλοί. Χρειάζονται ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.